Alltid Miljø AS

Våtrom

Skal du pusse opp badet? Vi hjelper deg å skreddersy drømmebadet. Du har drømmen, vi har kunnskapen til å utføre det! 

I Norge registreres det omtrent 80.000 vannskader i året. En av hovedgrunnen til dette skyldes at arbeidene ikke er godt nok utført. Fokuset vårt er at våtrom skal prosjekteres og utføres slik at det ikke oppstår skade på boligen. 

Vårt faste team består av dyktige og dedikerte håndverkere som utfører grundig og kvalitetssikkert arbeid av våtrom. Sammen bygger vi ditt nye bad på ca. 3-4 uker. Vi tilbyr bransjens lengste tetthetsgaranti på våtrom – hele 15 år. Full dokumentasjon utleveres ved overlevering. 

Mesterbedrift

Alltid Miljø AS er en mesterbedrift, noe som er det høyeste nivået en håndverker kan oppnå i faget sitt. At en bedrift er registrert som en mesterbedrift vil si at den ledes av en person med mesterbrev. En mesterbedrift skal gjenspeile kvalitet, seriøsitet og høy kompetanse. For oss betyr det at vi skal levere kvalitet i alle ledd.

Godkjent våtromsbedrift

Vi er også en godkjent våtromsbedrift, noe som kjennetegner den sikreste dokumentasjonen på at badet ditt blir bygd på riktig måte.

Sentralt godkjent

Vi er sentralt godkjent, noe som kjennetegnes ved riktig kompetanse, erfaring og kvalitetssikringsrutiner. Denne kvalitetsordningen skal bidra til å fremme kvalitet og seriøsitet blant alle aktører i byggenæringen.

BMTF-sertifisert

Våre BMTF-sertifiserte takstmenn kontrollerer i hovedsak at arbeidet med våtrom er utført i henhold til tegninger og arbeidsbeskrivelser, samt at det oppfyller kravene i byggteknisk forskrift. Hensikten med reglene er å bidra til at det bygges med riktig kvalitet slik at man reduserer byggefeil.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi er alltid klare for å hjelpe våre kunder og tilbyr derfor rørleggervakt for akutte hendelser. Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.