Alltid Miljø AS

SPYLEAVDELING

Har du problemer med vann og avløp?

Dersom du kjenner en vond lukt i sluket eller opplever at det ikke renner unna fra vasken, er det mest sannsynlig tette rør eller avløp som er problemet.

Vi opplever ofte at smuss, rester av såpe, fett og håravfall fører til tette rør. I slike tilfeller utfører vi rørspyling, hvor vi spyler rørsystemet for å åpne de tette rørene.

Alle rør vil med tiden bli tette gjennom normalt bruk, og vi anbefaler derfor jevnlig kontroll og vedlikeholdsspyling av rørene.

Vi er tilgjengelige på telefon hele døgnet – 365 dager i året. Har du behov for høytrykksspyling av rør, står vi klare til å rykke ut og bistå deg. Våre dyktige medarbeidere er klare for å imøtekomme både store og små oppdrag!

Høytrykkspyling

Høytrykkspyling må til for å fjerne tilstoppingen og rengjøre rørene.

Rørinspeksjon

Rørinspeksjon foregår ved at et kamera føres inn i rørene og inspiserer disse innenfra.

Trasesøk

Kartlegger hvor vann- og avløpstraséer går, og avdekker eksakt punkt på en rørledning ved for eksempel et brudd.

Vedlikeholdsspyling

Dersom man utfører periodisk vedlikeholdsspyling, vil man både forlenge levetiden og minske risikoen for tette avløp.

Tining av frosne rør

Vi har utstyr for å tine vann- og avløpsrør. Vi tiner frosne uttrekksledninger og vannanlegg, men også frosne taknedløp og utvendige sluk som har frosset.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi er alltid klare for å hjelpe våre kunder og tilbyr derfor rørleggervakt for akutte hendelser. Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud!